Szűrés

A(z) Magyar Telekom kulcsszót tartalmazó cikkek

Akadálymentes ügyfélélmény

2023. szeptember 24. -

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

Tovább

Tovább növeli 5G-s lefedettségét a Magyar Telekom

2023. május 24. -

A Magyar Telekom mobilhálózat-modernizációs programjának keretében idén nyárra 60%-ra növeli lakosságszám-arányos kültéri 5G lefedettségét. A vállalat 5G hálózata 2023. június 1-jétől Budapesten, a megyeszékhelyeken, számos vidéki városban és községben, valamint a Balaton, a Velencei-tó és a Tisza-tó körül lesz érhető. A Telekom június 1. és augusztus 31. között automatikusan elérhetővé teszi az 5G-t minden ügyfelének, melyet 5G képes készülékkel és mobilinternet-szolgáltatással tudnak igénybe venni.

Tovább

5G szolgáltatást indított a Groupama Arénában a Telekom

2023. május 15. -

A Magyar Telekom a Groupama Aréna teljes területének 5G hálózattal történő lefedésével a lelátók mellett az irodaszinteken, a rendezvényhelyszíneken, a mélygarázsban, a Fradi Múzeumban és a Fradi Boltban nyújt kimagasló minőségű mobilszolgáltatást ügyfeleinek. 

Tovább

A Magyar Telekom jóváírja Törökországban és Szíriában tartózkodó ügyfelei roaming díját

2023. február 8. -

A Magyar Telekom együttérzéssel figyeli a napokban Törökországban és Szíriában bekövetkezett természeti katasztrófa eseményeit. A kialakult helyzetre való tekintettel a vállalat 2023. február 6. és 28. között ezen országokban tartózkodó ügyfeleinek a roaming díját (beleértve az alapdíjas hanghívásokat, SMS-eket, MMS-eket és a mobilinternet forgalmat) teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírja annak érdekében, hogy kapcsolatban tudjanak maradni a hozzátartozóikkal és a segélyszervezetekkel, intézményekkel. 

Kulcsszavak: Magyar Telekom
Tovább